naar startpagina waasje fotografie
naar theo van waas
 naar cursusoverzicht waasje fotografie
naar lezingen en mentoraat
 naar freelance fotografie waasje fotografie
naar portfolio waasje fotografie
 naar fotoalbums waasje fotografie
naar linkpagina waasje fotografie
naar contactfotmulier waasje fotografie
naar cursuskalender waasje fotografie
naar algemene voorwaarden waasje fotografie

Mag ik me aan u voorstellen…………….

Mijn naam is Theo van Waas, 60 jaar, woonachtig in Vught, getrouwd, 1 dochter.

Na afronding van de Fotovakschool heb ik 18 jaar full-time gewerkt als reclame-studiofotograaf, waarvan 12 jaar in de Philips-studio's. (Eindhoven Druk bv/ Eindhoven Foto bv/ Armada Imagement bv)
In deze studio's heb ik heel veel stagiaires begeleid en jonge fotografen opgeleid.

Van 2003 tot 2013 heb ik als gastdocent op SintLucas, school voor creatieven in opleiding te Boxtel, fotografieles aan 2e, 4e- jaars studenten en aan 3e jaars studenten van het uitstroomprofiel fotografie verzorgt.
Van 2003 tot 2016 heb ik hier verschillende workshops, scholing ' op maat' en cursussen studiofotografie verzorgd via SintLucas Pro.

Het enthousiasme van mijn studenten tijdens het lesgeven heeft mij geïnspireerd om per 1 januari 2008 voor een bredere groep mensen cursussen en workshops te gaan verzorgen. En, gezien de positieve reacties van mijn cursisten, klanten en bedrijven, met succes.

Tevens heb ik, samen met mijn collega Frans Barten van SintLucas, vanaf juni 2008 t/m februari 2010 de Sony a300/350/330/380 workshops in locatie Boxtel verzorgd.
In het voorjaar van 2012 heb ik de Sony a33/55 workshops in locatie Eindhoven verzorgd.

Sinds maart 2010 verzorg ik verschillende modules van de deeltijd vakopleiding- en basisopleiding-fotografie bij de Fotovakschool te Boxtel en Amsterdam.

Sinds juni 2013 ben ik in het bezit van het diploma voor de Leergang Fotoreflectie van de Fotovakschool te Amsterdam. Nu mag ik me officieel Bondsmentor noemen van de Fotobond en ben ik al diverse keren door fotoclubs uitgenodigd voor het verzorgen van een mentoraat en / of mijn lezing ' Fotografie in Context' .

Mijn specialiteit is : werken met LICHT, zowel in de studio als op locatie.
LICHT is een van de belangrijkste bronnen voor het maken van een mooie foto. LICHT kun je zelf creëren, maar kun je ook buiten vinden. Ik laat u graag zien hoe u het mooiste LICHT kunt vangen in uw camera.
Een andere specialiteit is het afwerken van de RAW-files in Photoshop, men noemt mij dan ook: 'mr. RAW'.

Naast -uiteraard- fotografie zijn mijn overige hobby’s: (zee)zeilen, verre reizen, computer , op pad met onze camper.  

 

.

 

 

 

 

 

 

theo v waas

 

 

 

 

Valid XHTML 1.0 Transitional